Zbulohet pasardhësi i Skënderbeut (Foto)

Filippo Maria Castriota Scanderbeg është djali i madh i familjes Castriota Scanderbeg, pasardhëse e familjes së Skënderbeut, që jeton në Itali. Familja Castriota Scanderbeg është një nga autoktonet e pasardhësve arbëreshë që kanë jetuar dhe jetojnë në Itali, më saktë … Continue reading

Watch